CA

La nova equipació s’estrenarà contra el Betis en l’últim partit de lliga a Montilivi

La samarreta recupera les ratlles verticals blanc-i-vermelles, el pantaló és blau i està ja a la venda aquest dijous a la tarda.

La campanya de llançament de la nova equipació 2023-2024 ha arrencat avui dijous a la botiga de la Rambla on ha tingut lloc la presentació oficial. Amb el títol “Més enllà de l’escut”, vol transmetre els valors del Girona FC, que van més enllà d’una indumentària i vincula els sentiments i emocions que traspassen l’escut del Club. La nova equipació de la marca PUMA, que l’equip estrenarà en l’últim partit de lliga a Montilivi, contra el Real Betis, recupera les tradicionals franges verticals blanc-i-vermelles de la samarreta, amb predomini del blanc. El coll deixa de ser rodó i passa a ser coll en punta, en forma de V. A la part posterior, es manté la senyera.

El color blau torna a guanyar protagonisme. Així, els pantalons ja no seran vermells i tornaran al blau, tonalitat que també estarà present al coll de la samarreta i a les mitgetes que seran blanques però tindran detalls de color blau.

Presentació a la Rambla

A la botiga de la Rambla, jugadors del primer equip masculí -Oriol Romeu i Javi Hernández- i femení -Miren Duque-, futbol base -Andreu Tura- i Genuine -Àlex Benjumea-, han vestit per primera vegada el nou disseny i l’afició ha pogut conèixer l’equipació que els representarà la propera i il·lusionant temporada.

Ja a la venda

La nova equipació ja està a la venda a les botigues oficials de la Rambla i Montilivi, així com online.