"No tinc por de res, confio en l'equip"

Aleix Garcia és l'unica nova baixa del conjunt de Míchel Sánchez per al partit contra el Rayo Vallecano

“El partit contra el Rayo serà especial. És un partit que no m’agrada jugar però és el que hi ha”.

“La baixa d’Aleix és important però tenim altres companys que poden jugar en la seva posició i faran un pas endavant”.

“Borja i Oriol estan bé. Tenim diferents opcions i alternatives al mig. Ha jugat tots els partits, però Artero, Ivan o David poden jugar al mig. Serà important la baixa a pilota parada, però tenim a Roro, Viktor…”

“El Rayo és un equipàs amb un entrenador que per la gent de Vallecas és molt top. Juguen molt directe i tenen una transició espectacular. La seva pressió és de les millors de la Lliga, recuperen molt a camp rival. Fan moltes coses bé”.

“La seva banda esquerre és perillosa, però nosaltres també tenim bons jugadors a la dreta. He dit als jugadors aquest mati que en aquest camp és on hem de demostrar que som bons”.

“La meva sensació és especial perquè soc d’allà. La meva educació es vallecana. No els he guanyat mai perquè el rival ha estat molt bé, tot i que vam merèixer més”.

“Contra l’Atlético vam fer un partidàs, tenint en compte que són el millor partit de la lliga actualment”.

“Em preocupa el rendiment de l’equip, no el resultat. L’equip arribarà on ens digui el seu rendiment. En molts partits hem fet un pas endavant i hem merescut molt més però a vegades els petits detalls fan que el resultat sigui dolent o no”.

“Tots els rivals tenen molt potencial i per nosaltres cada partit és l’últim i el volem guanyar. Som l’equip que ha arribat més tard a Primera i el segon pressupost més baix de la lliga. Hem de ser humils”.

“En els últims partits el Rayo ha merescut marcar algun gol més. Han generat accions i no han tingut sort. És veritat que ara no estan en un bon moment. Vallecas és un camp que fa que a les àrees s’hagi d’estar molt concentrat, perquè qualsevol jugada és perill”.

“Tots els partis són importants i no podem fer concessions. Per nosaltres tots els partits són importants, som humils i per això cada duel és una final”.

“No tinc por de res, confio amb l’equip, amb la meva feina i amb com veig els jugadors”.