Skip to main content
CA

Stuani rep el Trofeu Pitxitxi com a màxim golejador de la temporada 2021-2022

El guardó li ha estat lliurat a la gala dels Premis MARCA.

Christhian Stuani ha rebut el premi al màxim golejador de la Lliga SmartBank de la temporada 2021-2022. El guardó -compartit, també amb 22 gols, amb Borja Bastón- li ha estat lliurat a la gala dels Premis MARCA que s’ha celebrat avui dimecres a Madrid.

L’uruguaià, màxim golejador històric del Club amb 107 gols, va arribar a Montilivi la temporada 2017-2018. En tots aquests anys s’ha convertit en un ídol per l’afició gironina que li reconeix la seva capacitat per marcar la diferència no només en un partit sinó en tota una competició. El seu olfacte de gol l’ha convertit en un referent dels que, fins ara, son els anys més brillants de la història blanc-i-vermella.

Premis MARCA

A la gala del lliurament dels guardons, organitzats pel diari MARCA, el davanter blanc-i-vermell ha assegurat que “el premi no és només per mi, sinó per l’equip”. Sobre el començament de la lliga Stuani ha afirmat que “l’equip està demostrant que competeix molt bé. Aquest es el camí. Ser competitius per lluitar pels nostres objectius”.

Algun dels altres premiats a la gala han estat Benzema, Aspas, Bono, Ancelotti o Pellegrini.