Skip to main content
CA

Un braçalet de Sant Narcís per jugar contra el Real Madrid

Basat en el disseny del cartell de les Fires de Girona lluirà a l’estadi de l’actual campió de Lliga i Champions.

El cap de setmana de Fires de Sant Narcís el Girona FC visitarà el Santiago Bernabéu per enfrontar-se al Real Madrid. En motiu d’aquesta data, el club vestirà un braçalet de capità especial, dedicat a la festa major de la ciutat.

En motiu d’un dels partits amb major ressò mediàtic en tota la temporada, el Club vol mostrar el seu Orgull Gironí al món. Ho farà vestint la samarreta de la senyera i un braçalet on apareixen alguns dels elements més destacats de les Fires de Girona.

Aquest braçalet està basat en el disseny de Tresa Calbó, que il·lustra el cartell oficial de les celebracions d’enguany. En ell apareixen, més enllà de Sant Narcís, altres elements característics com son els gegants, correfocs, capgrossos o el pilar que els Marrecs de Salt fan pujar fins al capdamunt de les escales de la catedral.

Precisament els Marrecs de Salt també seran protagonistes en el proper partit que es jugarà a l’estadi. Serà el 4 de novembre davant l’Athletic Club. La colla castellera rebrà els equips amb un pilar de quatre amb les banderes dels dos clubs. Amb aquestes accions el Girona FC aprofita l’enorme visibilitat de la Primera Divisió per donar a conèixer la cultura i tradicions pròpies de la nostra terra.

El Real Madrid i les Fires de Girona

Curiosament, aquest serà el segon partit contra el Real Madrid que coincideix amb les Fires de Girona, la darrera vegada, però, va ser a Montilivi, en la recordada victòria 2-1 contra els blancs la temporada 2017/2018 amb gols de Stuani i Portu.  

El Sènior Femení, que aquell cap de setmana jugarà un derbi gironí enfront del Porqueres a Torres de Palau, ho farà també lluint aquest braçalet.

Tot i ser dates marcades i amb moltes activitats a la ciutat, segur que els seguidors gironins faran costat a l’equip en aquests dos partits. Volem que tots ells estiguin orgullosos del seu equip, no només pel seu joc, sinó també perquè porten el sentiment gironí arreu del món.