Un gol d’Adrià Gené classifica el Girona B per a la segona ronda del play-off

El filial ha superat el San Cristóbal i s’enfrontarà a l’Olot la setmana vinent

El Girona B ha superat el San Cristóbal (0-1) amb un solitari gol d’Adrià Gené en la primera eliminatòria del play-off a Segona RFEF. L’equip que entrena Àxel Vizuete s’enfrontarà la setmana vinent a l’Olot en la final de la fase catalana d’ascens. El filial gironí ha estat superior durant bona part del partit, portant la iniciativa davant un equip egarenc que ho ha provat amb xuts llunyans però que estava replegat, esperant la seva oportunitat, molt pendent de no perdre l’ordre defensiu. Havien transcorregut poc més de vint minuts quan unes mans dins de l’àrea del San Cristóbal han estat sancionada amb penal. Pau Víctor ha llançat el penal però el porter Segura ha desviat el seu xut. La superioritat gironina ha donat el seu fruit en la darrera jugada de la primera part. Adrià Gené ha aprofitat una pilota morta dins de l’àrea per marcar el 0-1 que seria al final definitiu.

Només començar la segona part, els nois de Vizuete haurien pogut ampliar el marcador però no han tingut sort de cara a gol. El conjunt terrassenc ha fet un pas endavant, amb joc directe i pilotes penjades a l’àrea. En la recta final del partit el San Cristóbal ha posat setge sobre la porteria gironina, que s’ha defensat amb fermesa. En el descompte, Lluc Matas, avui titular a la porteria, ha fet dues aturades providencials, impedint el gol de l’empat i donant, de retruc, la classificació al Girona B.