CA

VILADRAU, l’aigua mineral natural oficial del Girona FC

Viladrau serà l’aigua mineral natural oficial del Girona FC les tres properes temporades. El Club i la marca d’aigua  que neix al Parc Natural del Montseny, han arribat a un acord que va més enllà de la simple vinculació entre un club de futbol i un patrocinador.

Viladrau no només serà patrocinador del Club, sinó que també esdevindrà el proveïdor exclusiu d'aigua per a totes les instal·lacions del Girona FC, incloent l'estadi, la residència i el centre d'entrenament. Aquesta col·laboració especial destaca la importància de les marques locals i la connexió amb el nostre entorn més proper.

Delfí Geli, President del Girona FC: "Estem molt contents de col·laborar amb una marca de la nostra regió. Viladrau representa l’excel·lència en la qualitat i la proximitat que estem orgullosos de representar com a Club"

Philippe de Maillardoz, director de Nestlé Waters a Espanya: “Amb aquesta col·laboració, Viladrau demostra un cop més el seu compromís amb allò local. Estem contents d’aquest acord amb un company d’equip tan rellevant com és el Girona FC, amb qui volem impulsar un estil de vida saludable i fomentar la hidratació a través de l’esport.”

Amb aquest acord Viladrau es converteix  en l’"Aigua Mineral Natural Oficial del Girona FC," destacant la seva vinculació  amb el  Club i l'esport en general. A més, una ampolla de Viladrau estarà present a totes les rodes de premsa que es realitzin a l'estadi del Girona, donant visibilitat i reconeixement a la marca.

Viladrau també tindrà presència visual  a l'estadi i, a més, oferirà experiències exclusives per als consumidors de la marca i aficionats del Club  a través de les seves plataformes digitals. 

 Sobre Viladrau:

L’aigua mineral natural Viladrau es caracteritza per la seva composició única, el seu sabor equilibrat obtingut a través d’un procés natural de filtració que té el seu origen al Parc Natural del Montseny. De mineralització dèbil, està indicada per a dietes pobres en sodi.