Skip to main content
CA
Rodes de premsa

"Volem que l’afició estigui orgullosa de nosaltres"

Roda de premsa de Míchel Sánchez prèvia al Girona-Mallorca

GIRONA FC

“Hem d’anar partit a partit. És veritat que el primer objectiu pensem que ja està fet i que amb 44 punts ja haurem assegurat un any més a Primera, però volem fer història. Si aconseguim els 53 punts haurem assolit una fita històrica”.

“Haurem de fer un partidàs per arribar bé i tenir ocasions de gol. Necessitarem ritme de pilota i arribar a l’últim terç de camp amb opcions de fer gol. Així el contrari se sentirà amenaçat pel jugador que té la pilota. És un equip que se sent còmode amb espais reduïts”.

“La idea de joc està per damunt dels sistemes. El jugador sap que volem arribar a porteria rival amb possessió, verticalitat i opcions de gol. Per això, el sistema no és el més important. Tenim jugadors que s’adapten perfectament a qualsevol sistema i que entenen ràpid el què volem fer al camp”.

“El dia a dia aquí és espectacular i això és clau per fer la temporada que estem fent. És important que el Club també té la mateixa sensació. Com a treballador del Club és el que un entrenador vol sempre, poder entrenar en una atmosfera positiva. Després del partit de Sevilla és cert que l’equip està més alliberat”.

“Volem que l’afició estigui orgullosa de nosaltres i si pensa que podem arribar a Europa, perfecte, però nosaltres hem d’anar pas a pas”. “L’objectiu són els 53 punts i si hi arribem, volem quedar el més amunt possible”.