Derrota per la mínima davant l'Elche

El partit s'ha decidit en favor del conjunt local en una jugada només començar la segona part

Amb Granell i Rivera com a novetats en l’l11, el Girona ha saltat al Martínez Valero amb la intenció d’apuntar-se la primera victòria post-confinament. Stuani l’ha tingut al minut 15 però el seu xut creuat l’ha desviat a córner Edgar Badia. Els dos equips han provat de desequilibrar el marcador però no s’ha mogut en la primera meitat.

Tot just tornar del pas pels vestidors, Borja García ha posat a prova els reflexos del porter local amb un xut bombejat des de prop de mig camp. La pilota ha acabat a córner. En l’acció següent una jugada en transició de Josan ha acabat amb la rematada de cap d’Escriche, que ha posat en avantatge el conjunt il·licità (0-1). El gol ha reactivat el Girona que s’ha bolcat sobre la porteria rival i en poc més de cinc minuts ha buscat porteria a la recerca de l’empat. En el 64, Aday ha rematat des de l’interior de l’àrea però s’ha topat amb el porter que ha desviat la pilota lluny de porteria. En el 79, una combinació entre Zeballos, que avui ha debutat amb la samarreta blanc-i-vermella, i Stuani ha acabat amb la pilota sortint fregant el pal esquerre de la porteria local. Amb el Girona bolcat en atac, Gumbau ha estavellat la pilota al travesser. El de Campllong ho ha tornat a intentar des de fora de l’àrea obligant a intervenir de nou al porter. Tot i el setge, el marcador no s’ha tornat a moure.

El Girona rep dimecres el Numancia a Montilivi. El partit es jugarà a 2/4 de 8 del vespre.