CA

Montilivi a porta tancada: l'afició del Girona present amb càntics i ànims

Els vídeos que envien els aficionats es poden veure, durant els partits, en el LED de l'estadi i en el videmarcador.

Tot i que la graderia de Montilivi estigui buida els seguidors del Girona FC estan presents als partits jugats a l’estadi. En la campanya “La lluita que ens uneix” el club demanava als seus aficionats que enviessin vídeos animant els jugadors. Els primers vídeos rebuts es van reproduir en la prèvia i durant el partit en els panells de publicitat LED situats al voltant del terreny de joc. 

Aquesta és una de les iniciatives que el club blanc-i-vermell ha impulsat per fer arribar l’energia del públic als partits que s’han de jugar a porta tancada. Un altre espai on apareix l’afició és durant l’escalfament, on els seguidors animaven els jugadors durant la prèvia del partit.   

Les penyes del club i alguns seguidors apareixen en les pantalles i els càntics i crits d’ànims, que han estat enregistrats, sonen per la megafonia quan l’equip ataca la porteria rival. 

Aquells aficionats que vulguin aparèixer en aquests vídeos de suport poden fer-los arribar al club a través de la WEB.

Reconeixement a les víctimes 

En el primer partit jugat a Montilivi el Girona FC i el Racing Club van voler tenir un record per a les víctimes del Covid19 i van homenatjar-les dipositant dos rams de flors al centre del camp mentre es guardava un minut de silenci.  

El capità del Girona FC ha portat en els dos primers partits després de la pandèmia, un braçalet de color negre que ha substituït l’habitual amb la senyera també en honor a aquells que han perdut la vida durant aquestes setmanes.