Skip to main content
CA
primer equip

El Girona cau per la mínima a Mestalla en el seu retorn a Primera

Un solitari gol de Soler priva el Girona de puntuar en l'estrena del campionat de lliga.

El retorn del Girona a Primera Divisió ha estat amb un onze amb novetats i els debuts oficials de David López, Riquelme, Taty, i el re-debut de Couto. La primera meitat ha estat marcada per la tònica de la igualtat. Ben aviat ha avisat el Girona en una pilota penjada a l’àrea que no ha trobat rematador (3’). La primera aproximació de perill valencianista ha estat un rebuig de David López que ha estat a punt d’entrar a la porteria de Juan Carlos (23’). Al tram final de primer temps, els locals han tingut dues ocasions més clares. Hugo Duro ha rematat desviat des de dins l’àrea, i en el darrer minut de joc, una rigorosa mà dins l’àrea de Valery ha acabat en penal pel València. Soler ha transformat la pena màxima i ha avançat els locals.

La segona meitat ha començat amb una expulsió de Cömert per una dura entrada sobre Castellanos, però el Girona, tot i intentar-ho de totes les maneres, no ha estat capaç de superar les dues línies de quatre ben posicionades del València. Aleix Garcia ha tingut l’ocasió més clara pels gironins, però Mamardashvili ha desviat bé el seu xut. En aquest segon temps, Miguel i Yangel Herrera han debutat de forma oficial amb el conjunt blanc-i-vermell.

El Girona marxa de buit de Mestalla i buscarà la seva primera victòria a Primera Divisió en aquesta segona etapa dilluns 22 d’agost a l’estrena a Montilivi davant el Getafe.