Skip to main content
CA

El Girona FC busca un creador de continguts

El Club cerca un creador de continguts que sigui la unió entre Club i afició en el nostre entorn digital.

T’apassiona el futbol, les noves maneres de comunicar i t’atreveixes a posar-te davant una càmera? T’estem buscant!

El Girona busca una persona que representi a la perfecció els valors del Club, que tingui habilitats comunicatives, sigui creatiu i cerqui un nou repte professional amb projecció a un equip de Primera Divisió. Una oportunitat única de formar part de la plantilla d’un club de futbol professional.

Quina serà la seva feina?

Serà el productor i presentador de diferents espais audiovisuals a les plataformes digitals del Club. La feina serà professional i remunerada.

Fases del projecte

El projecte té diverses fases on els participants hauran d’anar inscrivint-se. La fase 1 comença avui dimarts 8 d'agost i els aficionats ja poden presentar la seva candidatura a través del següent formulari.

Els participants hauran d’omplir les seves dades personals i enviar un vídeo mostrant les seves habilitats comunicatives, també adjunt al formulari d’inscripció. Aquest fase s'acabarà el 31 d'agost. No es tindran en compte les candidatures que s'entreguin fora de temps.

Un cop finalitzada la primera fase el Club seleccionarà les 5 millors candidatures i es posaran a votació popular, a partir del 8 de setembre, a través de la pàgina web del Girona, on els aficionats blanc-i-vermells decidiran qui serà el creador de continguts del Girona FC. El 15 de setembre el Club es posarà en contacte amb el finalista.

Com ha de ser el vídeo pel càsting?

Els participants hauran de gravar un vídeo d'una durada mínima de dos minuts, en format horitzontal o vertical, simulant una de les següents situacions amb les que es poden trobar durant el transcurs de la temporada.

- Presentació de les noves equipacions

- Anunci d’un nou fitxatge

- Prèvia d’un partit

- Tancament de mercat (31 d’agost)

Aquest vídeo s'haurà de penjar en format ocult a Youtube i adjuntar l’enllaç a la pestanya del formulari on es sol·licita.

Més informació i inscripcions aquí!

No t’ho pensis més i forma part del teu Club aprofitant aquesta oportunitat única. Sigues la cara visible del Girona FC en una nova temporada il·lusionant a la màxima categoria del futbol estatal. T’hi esperem!