Skip to main content
CA

“La Festa del Girona”, diumenge a Montilivi!

El Club celebrarà la permanència amb l’afició aprofitant el partit contra el Betis.

El Girona ha aconseguit l’objectiu d’aquesta temporada de manera brillant; l’equip que dirigeix Míchel Sánchez jugarà un any més a Primera Divisió. Els nostres jugadors han fet vibrar l’afició amb un gran futbol que ens han portat a victòries històriques. I ara toca celebrar-ho a casa, a Montilivi.

És per això que farem “La Festa del Girona” aprofitant l’últim partit de la temporada a l’estadi aquest proper diumenge contra el Betis a les 19h. Primer amb una Fan Zone plena d’opcions de diversió i després del partit, amb música i parlaments dins l’estadi.

Fan Zone

L’esdeveniment començarà a la Fan Zone que, com sempre, s’instal·larà al pàrquing de Gol Nord. Des de les 13:30h. fins a les 19h. els aficionats que la visitin es trobaran amb nombroses accions per passar una bona estona; sortejos, concert, pintacares, pickleball, DJ en directe i exhibició de freestyler.  També s’hi podrà dinar o fer una queixalada ja que es farà una botifarrada i hi hauran foodtrucks amb diferents propostes gastronòmiques.

Actuació de The Tyets

Quan finalitzi el partit, al voltant de les 20:45h., començarà la festa dins l’estadi. Un dels grans protagonistes seran The Tyets, a dia d’avui el grup més popular de l’escena musical catalana. De ben segur el seu Coti X Coti farà ballar Montilivi.

Plantilla i cos tècnic sobre la gespa

I finalment, com a cloenda, tota la plantilla i el cos tècnic tornaran a la gespa i tindran lloc els parlaments de Míchel i els capitans.