Skip to main content
CA

Gosbi

Image

Per què hem activat aquesta col·laboració i quins són els nostres objectius

Som una marca que apostem fermament per la qualitat del nostre producte, amb l’objectiu d’oferir solucions a les famílies per poder viure una vida més natural, sana i feliç acompanyades dels animals de casa.

L’esforç diari ha guiat el nostre camí, i l’amor pels animals ha marcat el nord, així ha sigut com hem crescut i hem sigut capaços de fidelitzar a un gran nombre de famílies que ens han triat a l’hora d’alimentar als seus peluts.

Ara però, toca fer un pas endavant i fer-nos més visibles. Volem donar visibilitat a la nostra marca, però sobretot volem posar de manifest els valors que han marcat el nostre camí. Volem tornar al món animal tot allò que ens ha donat, i per això sentim que el nostre deure és transmetre el respecte i promoure la normalització que mereixen tots els animals a través d’un canal de seguiment massiu.

És per aquest motiu que hem triat fer-ho a través d’un esport de masses com és el futbol. Creiem que és el canal ideal per difondre el nostre missatge a favor de la normalització i respecte cap el món animal.

El Girona F.C., en concret, és un club de futbol amb uns valors que encaixen molt bé amb la nostra filosofia empresarial. És un club al que ens sentim propers i que des del primer moment han mostrat total predisposició a col·laborar en la divulgació de l’amor i el respecte cap els animals, obrint les portes a idear conjuntament una col·laboració que va molt més enllà d’un simple patrocini.

Volem aprofitar el nostre coneixement del món animal i la potència comunicativa i influent que te un club com el Girona F.C. per posar en valor l’amor pels animals de companyia i fomentar el seu benestar.

Sabem que si anem de la mà del Girona podem arribar molt més lluny i fer quelcom que no s’ha fet mai: que un club professional transmeti obertament la necessitat de defensar i respectar el món animal.

És molt important per nosaltres no centrar la col·laboració exclusivament en el primer equip, sinó que volem fer un patrocini integral, incloent el futbol femení, futbol base, Genuine i Veterans. Són molt bons canals per poder transmetre els valors de respecte i compromís cap el món animal i així poder arribar més lluny.

Posicionament de Gosbi envers el món animal

Com a fabricants d’alimentació, tenim a l’animal al centre de la nostra activitat i treballem pel seu benestar. En paral·lel hem desenvolupat diversos projectes i iniciatives amb valor per a la comunitat, alineats amb el nostre compromís per la felicitat animal. La col·laboració amb el Girona F.C. és un d’aquests projectes, a través del qual volem difondre valors entorn el respecte i la normalització dels animals.

Nosaltres els humans, com l’espècie biològica dominant, tenim la possibilitat i l’obligació moral de conformar una comunitat més justa i equitativa per a cadascun dels seus integrants, sigui o no humà.

Creiem que tothom que tingui un animal a casa ha de respectar i satisfer totes les seves necessitats, garantint el seu benestar físic, mental i natural.

Considerem els animals de casa com membres de la família, i estem en contra de la “mascotització”, que converteix l’animal en un producte de mercat que pot patir tots els usos propis de la mentalitat consumista: les modes, la distinció social que dona l’adquisició d’allò exòtic i exclusiu, la mania col·leccionista i el sobre consum.

Per capgirar aquesta situació cal redefinir les nostres concepcions i relacions amb els animals a partir del reconeixement del fet que son éssers vius sensibles amb unes necessitats concretes i diferents a les nostres.

Tenim que desmuntar la idea de la propietat privada dels animals i substituir-la per la seva tutorització i cura i així afavorir els canvis socioculturals a favor d’un tracte moral i ètic més digne respectant la seva condició animal. Som els tutors i cuidadors dels animals de la família i no els seus amos i propietaris.

L’objectiu de la col·laboració és inculcar el respecte cap els animals. Per respecte, donem per suposat que l’animal ha d’estar cuidat i estimat. Ha de rebre tota l’atenció que necessita, viure en un espai adaptat a les seves necessitats i lliure d’estrès.

Tothom que tingui un pelut a casa, ha de vetllar per la seva salut, amb un bon manteniment a través de la bona alimentació i les visites periòdiques al veterinari. També s’ha de tenir en ment que un pelut és una responsabilitat, i se’l tindrà en compte a l’hora de fer plans. En tot moment se li respectarà la seva condició com a animal i actuarem respectant la seva naturalesa.

Evidentment queda totalment fora de joc qualsevol mena de maltractament o comportaments que puguin fer patir a l’animal. Condemnem l’abandonament i ens posicionem fermament en contra. Per tal d’evitar aquestes situacions extremes, recomanem establir vincle amb l’animal i deixar-se aconsellar per professionals com educadors o etòlegs per millorar conductes.

I pel que fa l’adopció d’animals, s’ha de ser molt conscient del compromís que aquest acte comporta, ja que en serem responsables durant la resta de la seva vida.

Estratègia de comunicació amb el Girona F.C.

Hem decidit activar una estratègia de comunicació aprofitant l’estructura del club i les seves seccions: primer equip, primer equip femení, futbol base, Genuine i Veterans. A través de cadascuna d’aquestes seccions, transmetrem una sèrie de valors que marcaran la nostra comunicació amb el club. Aquests valors però, aniran englobats en l’objectiu de normalitzar i divulgar el respecte integral que mereix el món animal.

L’objectiu principal d’aquest acord és contribuir a un major respecte cap els animals. Per fer-ho, buscarem augmentar la visibilitat d’aquests a través d’accions i activacions publicitàries amb el club. Aquesta visibilitat contribuirà a la normalització dels peluts, i com a conseqüència directa la gent tindrà més consciència i respecte.

Per acompanyar l’estratègia que hem marcat per donar visibilitat als animals, hem triat diferents lemes que representaran cada equip del club per reforçar a través de missatges més concrets allò que volem transmetre. Cada lema està estampat a les samarretes d’entrenament o de partit dels diferents equips:

 

ANIMAL INSTINCT

L’instint animal és el que vincula el món Gosbi amb el món del Girona F.C. L’instint del jugador és el que marca la diferència a l’hora d’arribar un segon abans a la pilota, o fer una passada més encertada. Els éssers humans som animals, i l’instint és el que ens apropa a la resta d’espècies. Volem posar en valor aquest aspecte, i ho fem a través de les samarretes d’entrenament del primer equip masculí i femení, i de les equipacions de partit del femení. També estarà present a l’estadi de Montilivi a través de cartells publicitaris.

ANIMAL RESPECT

El respecte animal és el valor que volem difondre i un dels principals motius d’aquesta col·laboració. Ho farem a través de les samarretes de tot el futbol base ja que creiem que fer pedagogia entre els infants, és la clau per tenir adults responsables al dia de demà. També ho farem a través de cartells publicitaris a l’estadi per poder arribar a tot el públic de Montilivi. 

ANIMAL HEROES

Els animals no deixen de ser herois, amb tot el que ens aporten a les persones. Els peluts ens donen amor, companyia, fidelitat, i en general ens fan sentir millor. Els animals son co-terapeutes en teràpies assistides, també formen part dels cossos de seguretat i fan tasques de vital importància a la societat. Son els nostres herois i cal posar-ho en valor. Ho farem a través de les samarretes del equip Genuine, ja que a través de l’esport són individus que es superen dia a dia i afronten nous reptes, com els autèntics herois.

ANIMAL EXPERIENCE

Les persones tenim moltíssim a aprendre dels animals a través de les experiències que vivim amb ells. A vegades d’un pelut podem aprendre les coses més senzilles i a l’hora també ens ensenyen allò que no podem aprendre enlloc més. Aquest lema és un honor a les experiències viscudes amb els animals i tot allò que ens poden aportar. Hem triat els veterans per defensar aquest valor, ja que són jugadors amb molts coneixements i experiència per aportar.