NOTICIES

350 socis podran tramitar l’alta com a nous abonats a partir de dilluns

El club alliberarà dilluns els seients de qui no hagi renovat l’abonament per a la temporada 2018-2019

Tornar

07/07/2018 15:58

A partir del proper dilluns 9 de juliol els 350 socis que ocupen les primeres posicions de la llista d’espera podran accedir als abonaments que el club posa a disposició per a noves altes. Aquests socis, que poden consultar l’ordre de la llista d’espera a la web del club, podran dirigir-se a les taquilles de Montilivi a partir de les 9h del dilluns i també realitzar l’alta online a través de la zona de socis de la mateixa web oficial.

Aquesta temporada no hi ha diferencia de preu entre les noves altes i els abonats que han renovat així doncs els preus d’aquests abonaments són els mateixos que s’han aplicat per a aquesta temporada.

En cas de que aquests socis no aprofitin aquesta oportunitat per fer-se abonats així com les baixes d’abonats que no hagin renovat es posaran a disposició dels socis que ocupen les posicions successives en la llista d’espera. Així doncs, els socis que no han pogut accedir a l’abonament en aquesta primera fase podran ser-ho en una futura ampliació.

Aquests 350 socis tenen tota la setmana, fins diumenge 15 de juliol, per a donar-se d’alta com a abonat. En cas que no ho facin perdran la seva prioritat i aquesta passarà als següents socis de la llista d’espera.