NOTICIES

El Girona FC i el Bàsquet Girona fomentaran la pràctica i els valors de l’esport

Marc Gasol s’incorporarà al Consell Assessor del club de Montilivi

Tornar

15/05/2018 17:49

El Girona FC i el Bàsquet Girona, presidit pel jugador de l’NBA Marc Gasol, impulsaran conjuntament una sèrie d’activitats amb l’objectiu de fomentar la pràctica de l’esport i els seus valors. Les dues entitats, conscients de la importància de l’esport com a font de salut, educació i integració social. han tancat un conveni amb el qual pretenen potenciar els valors que la pràctica de l’esport transmet, com la superació, la solidaritat, la cooperació i l’altruisme.

L’acord de col·laboració entre els dos clubs inclou des de la posada en marxa de jornades esportives, amb xerrades a Universitat i escoles, fins a la participació conjunta en Fires i diades representatives a la ciutat. A més, les dues parts estudien la possibilitat d’establir un programa d’accions conjuntes en matèria de patrocinis així com de responsabilitat social corporativa, com a promoció a la vegada de l’esport gironí. En aquest sentit, es planteja la possibilitat de promoure una diada de l’esport gironí, organitzar accions conjuntes com visites a hospitals o dinars solidaris, entre  d’altres. La pròxima temporada el Bàsquet Girona també lluirà el lema Orgull Gironi a la seva samarreta.

El conveni preveu la incorporació de Marc Gasol al Consell Assessor del Girona FC, un organisme amb caràcter consultiu integrat per persones de reconegut prestigi en la seva trajectòria professional que té com a missió assessorar el club per reforçar i incrementar les sinergies entre el Girona FC i els socis, els aficionats, la ciutat i la província. Ja formen part de l’esmentat Consell Joaquim Nadal, exalcalde Girona i ex-Conseller de la Generalitat; Jordi Bosch, periodista i president d’Endemol España; Jaume Roures, fundador de Mediapro; Joan Roca, xef i propietari del restaurant “El Celler de Can Roca”; Pepita Perich, directora-gerent de la Fundació Ramon Noguera; Judith Viader, directora general de Frit Ravich; Josep Maria Fonalleras, periodista i escriptor; Jordi Triola, president de la Fundació Girona FC; Albert Serra, enginyer i exfutbolista del Girona FC i Lluís Serras, economista i president de la Penya Pablo Machine.

Marc Gasol, president del Bàsquet Girona, s’ha mostrat “agraït per la confiança dipositada en nosaltres per fer junts aquest camí. Estem molt contents que ens vegin com un actiu per treballar plegats amb els joves arreu de la comarca. Tenim ganes d’aprendre del seu funcionament, són un mirall amb tot el que han fet aquests anys. Volem seguir potenciant l’esport gironí i sobretot aquest orgull gironí”.

El president del Girona, Delfí Geli, ha expressat la satisfacció del club per un conveni que ajudarà a impulsar els valors de l’esport a la ciutat i a la província. “Estem molt contents.  Fa temps que parlàvem amb el Marc de poder fer coses junts perquè ell també està molt lligat a Girona i al final s’ha concretat amb aquest acord de col·laboració. Es bo per tothom i, sobre tot, creiem que qui més guanyarà es l’esport gironí. Hem d’aprofitar l’empenta que ens dona la il·lusió que compartim per transmetre els valors de l’esport i poder ajudar en tot el que podem. I junts som més forts”.

Agenda primer equip

23 ABR

20:30 Estadio Municipal José Zorrilla

Partit

Jornada34 R. Valladolid CF - Girona FC

28 ABR

14:00 Estadio Municipal de Montilivi

Partit

Jornada35 Girona FC - Sevilla FC

Veure agenda