Montilivi decidirà el pas a vuitens

El Girona, amb 4 jugadors del filial, ha empatat avui a Vitòria gràcies a un gol in extremis d'Eric Montes, que havia substituit el lesionat Douglas

Un gol d’Eric Montes en el darrer minut de l’afegit ha servit al Girona per salvar un punt en l’anada dels setzens de final de la Copa del Rei disputada a Mendizorrotza. Eusebio ha fet sortir d’inici un onze amb tres jugadors del Peralada - Soni, Andzouana i l’escalenc Valery, que amb 18 anys debutava amb el primer equip. Els gironins han portat la iniciativa en el partit i s’han arribat a avançar en el marcador gràcies a un magnífic cop de cap d’Alcalá. Amb el 0-1 s’ha arribat al descans.

La segona meitat ha començat, en canvi, amb domini del conjunt local que poc a poc ha anat fent recular els gironins. Poc després del primer quart d’hora Ruben Sobrino ha situat la igualada en el marcador i el partit ha entrat en una fase de clar domini alabès. En la recta final del partit, Martin ha capgirat el marcador després d’una jugada de mèrit dins de l’àrea. I quan ja semblava que el marcador no es mouria, Eric Montes – ha debutat en partit oficial en substitució del lesionat Douglas - ha rematat de cap al fons de la xarxa una falta lateral, en la  que seria la darrera jugada del partit. Un empat que ha tingut gust de victòria. La tornada, el 5 de desembre a Montilivi.