El Girona assalta Butarque amb dos gols de Portu (0-2)

La victòria, sisena a domicili, permet als d'Eusebio ampliar en 9 punts la distància respecte al descens

El partit s’ha posat de cara en el minut 13 de la primera part. Stuani ha despenjat una pilota, Borja no l’ha pogut controlar però l’ha recollit Portu que amb un bon control ha encarat porteria i ha fet el primer. El Girona dominava i en el 22, de nou pilota despenjada per Stuani que recollia en aquesta ocasió Valery. El de l’Escala ha vist l’arribada de Portu, que només ha hagut d’empènyer la pilota al fons de la xarxa. Amb el 0-2 el Girona s’ha sentit còmode, amb un Leganés que no ha arribat amb perill. Muniesa, d’un xut llunyà desviat pel porter a córner, i Juanpe, que ha rematat al travesser, podrien haver fet el tercer abans del descans.

En la segona part, Pellegrino ha mogut la banqueta del Leganés buscant més arribada i ho ha intentat el conjunt madrileny, sense sort. Només El Zhar, en una ocasió, s’ha plantat a l’àrea però no ha pogut transformar la jugada en gol. Els minuts anaven passant i el Girona s’ha anava defensant amb ordre. En la recta final, el setge sobre la porteria de Bono no ha tingut conseqüències i els d’Eusebio han aconseguit finalment deixar la porteria a zero. Sisena victòria a domicili el dia que Pere Pons complia 200 partits amb el Girona.