El Girona cau a Ipurua (3-0)

Un gol només començar la segona part complica la remuntada als homes d’Eusebio

El partit ha començat ja amb domini local. Als 4 minuts, Orellana ha empalmat un xut des del lateral de l’àrea que ha impactat al travesser. El conjunt basc ha continuat dominant tot i que poc a  poc els gironins s’han desfet del setge local i han avançat tímidament cap a la porteria dels de Mendilibar. L’estat del terreny de joc, a causa de la pluja, complicava el joc combinatiu dels gironins, que a base de joc directe buscaven l’aproximació a l’àrea. En el minut 37 però Rubén Peña ha avançat l’Eibar amb un xut des de la frontal de l’àrea. Juanpe podria haver posat l’1-1 en el marcador en el 45 però la intervenció del porter Dimitrovic enviant la pilota a córner ha evitat la igualada.

Després del pas pels vestidor, gerro d’aigua freda pels gironins. Charles ha marcat el segon picant la pilota per damunt de Bon després de rebre una passada amb el cap de Sergi Enrich. Només havien transcorregut 20 segons. I per si anaven malament les coses, deu minuts després, penalti a favor de l’Eibar. Charles ha sentenciat transformant la pena màxima situant el 3-0 en el marcador. El Girona rep dissabte el Huesca. El partit es jugarà a les 20:45h.