El Girona s"endú el Costa Brava amb un triomf contundent davant l"Espanyol

Richy, de falta, Lejeune, a la sortida d"un córner, i Felipe, de penal, han estat els autors dels gols

El Girona ha guanyat avui el Trofeu Costa Brava en derrotar l"Espanyol a Montilivi per un contundent 3-0. El primer gol l"ha marcat Richy en el minut 8, gràcies a un lliure directe que ha tocat a la cama de Montañés i ha fet inútil l"estirada de Pau López. El primer xut de l"Espanyol ha arribat a la mitja hora, obra de Víctor Sánchez des de la frontal després de rebre una passada enrere de Montañés, però Becerra ha rebutjat la pilota sense gaire dificultat.

Després del descans ha arribat el segon gol gironí. Lejeune, a la sortida d"un córner, ha enviat la pilota al fons de la xarxa després d"una rematada de Kiko Olivas. Tan sols quatre minuts després, Felipe ha provat una jugada individual que ha acabat amb una entrada de Duarte dins l"àrea que el col·legiat ha assenyalat com a penal. El mateix Felipe ha estat l"encarregat de transformar la pena màxima i posar així el 3-0 al marcador quan s"havia arribat a l"hora de partit. Lejeune s"ha endut el Trofeu Estrella, com a millor jugador del partit.

Fitxa tècnica

Girona (3) .- Becerra; Javi Álamo (Aday, min.75), Lejeune, Richy, Kiko Olivas (Marcelo, min.75), Clerc (Sebas Coris, min.84), Pere Pons (Vivi, min.84), Granell, Alcaraz (Pol Llonch, min.84), Felipe (Jairo, min.84) i Mata.

Espanyol (0).- Pau López (Bardi, min.64); Duarte (Lluís, min.77), Álvaro (Enzo Roco, min.64), Raillo (Fuentes, min.46), Arbilla (Correa, min.46), Víctor Sánchez (Jordan, min.64), Javi López (Cañas, min.46), Víctor Álvarez (Abraham, min.77), Montañés (Burgui, min.64), Salva Sevilla (Mamadou, min.55) i Caicedo (Caballé, min.77).

Gols
1-0, Richy, min. 8

2-0 Lejeune, min. 54

3-0 Felipe, min. 60 (p)

Àrbitre
Saül Ais Reig (Comitè alacantí). Ha mostrat targeta groga al local Lejeune i als visitants Víctor Sánchez, Duarte, Cañas, Caicedo i Jordan.

Incidències
Partit de la 39. edició del Trofeu Costa Brava, disputat a l"estadi de Montilivi davant 2.238 espectadors.