El Girona talla a Sòria la dinàmica de set partits invicte

Els de Pep Lluís Martí cauen per 2 a 0 davant el Numancia

El Girona ha sortit amb la intenció de dominar i així ho ha fet en els primers deu minuts del partit. Els de Pep Lluís Martí marcaven el temps del matx però malgrat tot sense generar situacions de perill. El dibuix ha començat a canviar a partir del minut dotze, amb el primer xut a porta del Numancia. L’equip que dirigeix Luis Carrión ha posat una marxa més i ha pres el control als gironins. L’escenificació d’això ha estat en el minut catorze, quan un rebuig de Juan Carlos l’ha engaltat Higinio i ha enviat l’esfèrica al fons de la xarxa. Poc després els numantins han tornat a ensenyar les dents i Gus Ledes ha obligat Juan Carlos a fer una gran intervenció aturant un xut a boca de canó. L’onze de Montilivi buscava l’empat com en el cas de Samu Saiz que ha enviat un míssil des de fora de l’àrea que ha desviat el porter castellà. Quan faltava poc per finalitzar els primers quaranta-cinc minuts Borja García ha reclamat penal en una acció en el que li han agafat el braç dins l’àrea petita.

En el segon temps, el Girona ha sortit decidit a igualar el matx. Tan bon punt iniciar-se la segona part Borja García ha llançat una perillosa centrada que buscava el cap de Stuani i que ha neutralitzat el porter del Numancia, Dani Barrio. Samu Saiz també ho ha provat però l’esfèrica s’ha perdut per sobre els tres pals. I en el seixanta-sis ha tingut lloc l’ocasió més clara dels gironins. Stuani s’ha trobat amb un cara a cara amb el porter numantí el qual li ha guanyat la partida i ha evitat l’empat blanc-i-vermell. El Girona no s’ha rendit i Borja ho ha tornat a provar, trobant-se de nou amb la intervenció de Barrio. Però quan faltaven dos minuts per tancar el partit, ha arribat el penal en contra dels de Montilivi. Juan Carlos ha fet caure un davanter local i l’àrbitre ha xiulat el penal que Guillermo ha transformat fent pujar el 2 a 0 definitiu al marcador.

Aquesta propera setmana el Girona jugarà dos partits. Dijous, eliminatòria de Copa del Rei contra el Linares i el diumenge, a Montilivi, Lliga contra el Mirandés, a les vuit del vespre.