NOTICIES

Quique Cárcel: “La idea del Club és que Eusebio continuï dirigint l’equip”

El director esportiu del Girona FC referma la seva confiança en l’entrenador i demana unitat a l’afició per aconseguir l’objectiu.

Tornar

24/04/2019 18:31

El Girona FC viu un moment delicat després de la ratxa negativa en la que es troba l’equip a causa dels mals resultats de les darreres jornades. Tot i això, el Club no es planteja un canvi d’entrenador. El director esportiu del Girona FC, Quique Cárcel, sosté que “la idea del Club és que Eusebio segueixi dirigint l'equip. Sabem que estem en una situació complicada. Hem d’estar junts i la idea és que continuï el mister i entre tots ho tirem endavant”. El màxim responsable esportiu de l’entitat explica que “fa sis setmanes teníem l’objectiu molt a prop. Som conscients  que ara estem en un moment difícil però els jugadors han demostrat sempre que en moments com aquests tenen fortalesa mental i creiem que, dirigits pel mister, la situació es pot revertir”.

L’energia positiva de l’afició

Quique Cárcel demana unitat a l’afició per aconseguir junts l’objectiu i continuar un any més a la màxima categoria del futbol. “Queden quatre partits, que hem d'afrontar com quatre finals, i el primer és aquest diumenge a Montilivi, i el que més necessita l'equip és l’energia positiva de la seva afició”.

Agenda primer equip

17 SEP

19:00 Estadio de los Juegos Mediterráneos

Partit

Jornada6 UD Almería - Girona FC

22 SEP

16:00 Estadio Municipal de Montilivi

Partit

Jornada7 Girona FC - UD Las Palmas

Veure agenda