CA

Victòria per confirmar el canvi (1-0)

El Girona supera el Tenerife amb un gol de penal de Stuani i deixa bones sensacions en l'estrena de Pep Lluís Martí a Montilivi

Pep Lluís Martí s’ha estrenat amb victòria a Montilivi, tal i com va fer la setmana passada a Almendralejo. Sis punts de sis possibles amb el balear a la banqueta, que només ha introduït un canvi a l’onze: el de Maffeo per Calavera al lateral dret. Sota les ordres del nou tècnic l’equip ha tornat a rutllar, amb un partit més complet del que el resultat final ha acabat reflectint. Un 1-0 que s’ha quedat curt i que ha aconseguit Stuani de penal davant un Tenerife que ha jugat tot el segon temps amb inferioritat numèrica.

Amb 11 contra 11, la primera meitat ha estat més equilibrada. Sobretot a l’inici, amb el Tenerife pressionant molt amunt per dificultar la sortida de pilota dels gironins que, això sí, han gaudit de bones ocasions per avançar-se. Entre les més clares, un pal de Borja García tot just al minut 5 i un altre de Jairo, ja a la mitja hora, amb una centrada-xut que s’ha anat enverinant. Amb el pas dels minuts els gironins s’han anat imposant i han acabat convertint en seva la primera meitat. Un primer temps que ha acabat amb l’expulsió amb vermella directa per Aitor Sanz, que ha fet caure Stuani quan se n’anava sol contra el porter.

Pep Lluís Martí ha aprofitat el descans per moure fitxa, substituint Mojica per Samu Saiz. Els tres punts no es podien escapar i, de fet, amb un home més el Girona ha sotmès el Tenerife a constants arribades de perill. Com la de Stuani només arrencar, que ha rematat un pèl massa desviat quan estava sol dins l’àrea. També l’ha buscat Samu Saiz, molt actiu, que és justament qui ha provocat el penal que acabaria sent definitiu. Stuani ha estat l’encarregat d’executar-lo i no ha fallat (1-0, min. 62).

El Tenerife ha hagut de treure forces d’on pogués per intentar apropar-se, sense massa èxit, a la porteria de Juan Carlos. El perill era a les seves esquenes, aflorant de les botes de Samu Saiz i Borja, i de la velocitat d’homes com Gallar. L’egarenc ha tingut la sentència però ha rematat massa alt. Tampoc ha estat encertat Stuani, ja al final, que no ha tingut la fortuna suficient per fer el gol de la tranquil·litat que confirmés que aquest és un altre Girona.