Derrota per la mínima contra el Málaga (0-1)

Un solitari gol d'Escassi a la primera meitat dóna els tres punts al conjunt andalús

El Girona ha avisat ja en el minut dos amb una acció de Sylla que ha encarat el seu defensor i ha arribat a la línia de fons. La seva passada enrere però no ha trobat rematador. La pressió del davanter gironí ha afavorit que el partit es jugués en els primers minuts en camp malagueny. A mesura que avançava el partit el Málaga ha anat estirant línies, trepitjant més àrea local. I tant ha sovintejat terreny gironí que en el minut 33 ha arribat el 0-1, Córner centrat al cor de l'àrea i Escassi que rematava sol per inaugurar el marcador. Immediatament després Yoel ha posat a prova Dani Barrio amb un xut des de l’interior de l’àrea però el porter, atent, l’ha blocat sense problemes. Amb l’avantatge del conjunt malagueny s’ha arribat a la mitja part.

Després del pas pels vestidors, Calavera ha deixat el seu lloc a Yan Couto i el Girona ha buscat l’àrea rival amb més profunditat. En el minut 60, Monchu ha rematat fora una pilota penjada per Yoel Bárcenas, en una de les aproximacions dels de Francisco a la recerca de l’empat. El panameny ha tingut l’empat en el 53 però enlloc de provar el xut ha optat per fer una passada dins l’àrea, en una jugada que ha desbaratat la defensa visitant. El Málaga ha desmuntat tots els intents del Girona i de fet, ha tingut el segon. Luís Muñoz ha enviat un xut al travesser el que podria a ver estat el 0-2 però el marcador ja no s’ha mogut.