El Girona torna al camí de la victòria vencent l'Oviedo

Baena i Stuani, que es perdrà el partit de Las Palmas, han donat el triomf avui a Montilivi

Terrats en el lloc del sancionat Bernardo ha estat l’opció escollida per Míchel Sánchez per al partit d’avui davant l’Oviedo. L’aposta ha sortit bé per que l’equip ha mantingut el seu esquema habitual i ha sortit amb l’objectiu d’avançar-se aviat en el marcador. I així ha estat. En el minut 9, Baena ha engaltat un fort xut des de la frontal per situar els gironins amb avantatge. El Girona ha dominat en els primers 20 minuts del partit però a mesura que avançava la primera part el joc s’ha igualat, amb un Oviedo més incisiu que ha obligat a intervenir Juan Carlos en alguna oportunitat clara. Abans d’arribar al descans Stuani ha vist la targeta groga i es perdrà el partit de la setmana vinent a Las Palmas.

La segona part ha començat igual que havia acabat la primera. Després d’uns quants minuts de molta igualtat, Stuani ha aprofitat una assistència de Baena per situar el 2-0 en el marcador en el 70. Tres minuts més tard Borja Sánchez escurçava distàncies, creuant la pilota lluny de l’abast de Juan Carlos. El Girona ha sabut patir i mantenir el 2-1 fins al final.