NOTICIES

Els abonats del Girona FC podran veure tota la lliga des de 15 euros per partit

Les renovacions seran més econòmiques que les noves altes, hi haurà incentius per assistència i s’ampliarà l’aforament amb una nova grada de 2.200 seients a Gol Nord

Tornar

29/06/2022 13:56

L’abonament de temporada 2022-23 inclourà tots els partits de la Liga Santander. Aquest any, l’emissió de l’abonament coincidirà amb la del Carnet de Soci, que tindrà validesa fins al proper 30 de juny de 2023.

​El Club reconeix la fidelitat dels abonats actuals i situa les renovacions a un preu inferior a les altes noves. A causa de la nova sectorització, els preus es veuen lleugerament modificats respecte la darrera temporada a Primera, quan encara no estava aplicada. Aquest increment, que en la major part de les zones varia entre el 2 i el 5% és inferior a l’IPC de Catalunya, que al maig s’ha situat en el 8,2%.  Les renovacions es faran de forma automàtica per que els Socis no hagin de fer cap tràmit si desitgen mantenir el seu abonament. En cas de voler fer qualsevol modificació o donar-se de baixa, cal fer-ho a través de l’àrea de Soci.

Els rebuts corresponents al carnet de Soci i a l’abonament de temporada es cobraran la setmana de l’11 al 17 de juliol. Es manté la possibilitat de finançar l’abonament a través de Caixabank.

CALENDARI DE LA CAMPANYA

GESTIÓ DE L’ABONAMENT - Fins al 10 de juliol

  • Període per actualització i/o modificació de les dades de contacte del perfil de Soci.
  • Sol·licitud del carnet de l’abonament físic de forma gratuïta. Passat aquest període tindrà un cost de 5€.
  • Canvi de seient a Tribuna. El Club destinarà 60 seients per abonats que vulguin moure el seu seient actual a aquesta zona.
  • Sol·licitud de finançament de l’abonament.

CANVIS DE SEIENT - Del 18 al 24 de juliol

Període destinat als canvis de seient. Els Abonats que desitgin canviar de seient podran fer-ho, escollint entre els disponibles, a través de la seva àrea de Soci.

NOVES ALTES - A partir del 26 de juliol

Els seients no renovats quedaran alliberats i s’obrirà el període de noves altes per a Socis. Tots els Socis que vulguin sol·licitar una alta nova com a abonats per a la temporada 2022/2023 hauran d’inscriure’s a la llista d'espera, disponible a l’Àrea de Soci. És imprescindible ser Soci per tenir accés a un abonament.

Incentius per assistència

Aquesta temporada el Girona FC vol premiar els seus abonats per la seva fidelitat en els partits que es disputin a Montilivi. Tots aquells que assisteixin a un mínim de 9 partits aquesta temporada mantindran el preu de renovació per a la propera temporada. Amb l’objectiu de tenir la major assistència possible a l'estadi, el Club oferirà premis i experiències als seus abonats, segons el nombre de partits que hagin vingut a Montilivi.

Cessió i alliberament de seient

Els abonats que no puguin venir a Montilivi podran cedir el seu abonament a través de l’Àrea de Soci i de l’APP del Club, tal i com s’ha implementat en els darrers partits de la temporada 21/22. A més, continuarà vigent la possibilitat d’alliberar el seu seient.

Ampliació de la graderia de Gol Nord

Amb l'ascens a Primera Divisió, el Girona FC instal·larà una nova graderia supletòria al sector de Gol Nord amb una capacitat de 2.200 seients, situant l’aforament total de l’estadi en 13.500 localitats. Tots aquells abonats que desitgin canviar el seu seient per un d'aquesta graderia podran fer-ho dins el termini de canvis de seient. En cas que en un futur aquest nou emplaçament desaparegui, hauran de reubicar-se en un dels seients que restin disponibles a l'estadi.

CARNET DE SOCI

El Carnet de Soci coincidirà aquest any amb la temporada regular i es girarà igualment la setmana de l’11 al 18 de juliol. És imprescindible ser Soci per optar a un abonament. A més, permet obtenir descomptes en la compra d’entrades, entrades en desplaçaments, productes de la botiga... entre d’altres.

Regal de benvinguda per a tots els Socis

El Girona FC oferirà un exclusiu regal de benvinguda a l’inici de la temporada 22-23. Els Socis rebran una bufanda del Girona FC d’edició limitada personalitzada amb el seu nom i l’himne del Girona FC. Tots aquells Socis que s’hagin donat d’alta després del 28 de juny de 2022 rebran la seva bufanda sense personalitzar.

Agenda primer equip

14 AGO

19:30 Camp de Mestalla

Partit

Jornada1 Valencia CF - Girona FC

Veure agenda