Festival golejador contra l'Ibiza

Segon doblet consecutiu de Bustos el dia que Stuani assoleix els 100 gols amb la samarreta del Girona

El Girona ha sorprès la UD Ibiza canviant de l’habitual esquema de 3 centrals a un menys habitual 4-2-3-1. L’equip ha començat jugant pràcticament en camp contrari, un aspecte en que havia incidit molt Míchel en la prèvia del partit. El domini del joc en camp rival s’ha traduït en ocasions. En el 15 ha arribat el primer gol, obra de Nahuel Bustos després d’una jugada de combinació entre Samu Sáiz i Baena. L’argentí sumava així el seu vuitè gol en el que portem de campionat. L’àrbitre no ha assenyalat un clar penal comès sobre Baena ni tan sols l’ha revisat el VAR però minuts després sí ha expulsat Míchel amb vermella directa. En el 40, Bernardo, d’un fort cop de cap, ha fet pujar el segon al marcador i poc després, en el 44, Bustos ha tornat a marcar – i ja en són 9 - amb una gran vaselina aprofitant un error en la sortida de pilota del porter illenc.

La segona part no podia començar millor. Álex Baena també s’ha apuntat a la festa i ha fet el 4-0 amb un xut des de la frontal de l’àrea. El jugador, convocat amb la sub-21, ha sortit ovacionat quan ha estat substituït en el 58. Goldar en el 60, ha marcat el gol de l’Ibiza en rematar de cap un córner. Stuani, que ha substituït un aplaudit Bustos, també s’ha apuntat al festival golejador i, després de provocar un penal, ha transformat la pena màxima. Amb aquest gol l’uruguaià suma 100 gols amb la samarreta del Girona.