NOTICIES

S’obre el període de pre-inscripció del Campus del Girona FC 2020

Tindrà lloc a les seus de Girona i Platja d’Aro del 29 de juny al 31 de juliol. Reservar la plaça no té cap cost i es farà el pagament quan es confirmi la celebració del Campus.

Tornar

18/05/2020 11:25

Des del Girona FC estem treballant en el Campus d’Estiu 2020 plenament conscients de la incertesa dels mesos vinents. Sempre que les condicions actuals millorin i es pugui desenvolupar amb total seguretat, el Girona vol seguir celebrant el ja tradicional Campus d'Estiu a les seus de Girona i Platja D'Aro. Després d'aquest període de confinament, estem segurs que la gent jove té moltes ganes de tornar a jugar a futbol.

Per aquest motiu, AVUI HEM OBERT EL PERÍODE DE PRE-INSCRIPCIÓ del Campus del Girona FC 2020 per RESERVAR PLAÇA SENSE COST. D'aquesta manera, en cas que la situació i les autoritats corresponents permetin la celebració del Campus, s’informarà perquè es procedeixi a fer el pagament de la inscripció de la plaça reservada. Les places per participar al Campus s'assignaran seguint l'ordre de les pre-inscripcions.

El Club es reservarà el dret a suspendre el Campus en cas de no poder celebrar les activitats correctament ja sigui per no arribar a un mínim de participants o que les condicions establertes per les autoritats no permetin desenvolupar correctament l'activitat.

Les dates proposades per la celebració del Campus a les seus de Girona (Torres de Palau) i Platja d’Aro (Camp de Futbol Municipal) són del 29 de juny al 31 de juliol.

FEU LA PRE-INSCRIPCIÓ FENT CLICK AQUÍ

Agenda primer equip

26 SEP

18:15 El Molinón-Enrique Castro "Quini"

Partit

Jornada3 Real Sporting - Girona FC

Veure agenda