Stuani i Bustos donen el triomf davant la Real Sociedad B

El triomf consolida l'equip a la zona de playoff i situa l'ascens directe a sis punts

El Girona ha guanyat avui per 2 a 0 el filial de la Real Sociedad i s’acosta a només sis punts de l’ascens directe. Stuani, de penal, i Bustos, han sentenciat un partit que els gironins han dominat però que no han encarrilat fins ben entrada la segona part.

El Girona ha portat la iniciativa tot el partit.  A la primera part, el perill ha vingut de les botes de Stuani, amb un cop de cap que ha sortit fregant el pal, però sobretot d’Álex Baena que, amb dos xuts llunyans i una rematada des de l’interior de l’àrea, ha posat a prova el porter Zubiaurre. Tot i això, a l’equip estava imprecís, li ha faltat més encert en l’última passada en algunes ocasions i no ha pogut avançar-se en el marcador.

A la segona part, l’equip, esperonat pels 7.432 aficionats que avui eren presents a Montilivi, ha continuat portant la iniciativa. Stuani, en el 52, ha posat a prova els reflexos del porter que ha enviat la pilota a córner amb la punta dels dits. Poc després Iván Martín ha enviat la pilota al pal. En el 62, Stuani ha rebut una passada a l’espai de Baena i ha estat objecte de penal. Ell mateix ha transformat la pena màxima per avançar el Girona en el marcador. El Girona ha buscat el segon. Bernardo, en el 80, hauria pogut fer el segon si no fos per que Zubiaurre ha enviat la pilota per damunt del travesser quan ja es cantava gol. El gol de la tranquil·litat ha arribat en el 83 en un contraatac conduit per Arnau. La seva passada l’ha rematat Bustos, que just avui havia rebut el trofeu MVP de la Liga Smartbank del mes de març. En el partit d’avui ha debutat el central Biel Farrés.